YHTEYDENOTTO

020 793 1893 |Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TIETOA ALGECOSTA


ALGECO – MODULIRAKENTAMISEN MARKKINAJOHTAJA

 

Tarjoamme vuokrattavaksi monipuolisen valikoiman siirrettäviä tiloja, jotka ovat eurooppalaisissa tehtaissamme valmistettuja laatutuotteita. Elementtejä yhdistelemällä kokoamme laajojakin avonaisia tiloja yksilöllisiin tarpeisiin, sillä modulit voidaan liittää toisiinsa ja pinota jopa kolmeen kerrokseen.
Tilojen varusteet ja sisustus valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Kattavaan perusvarustukseen kuuluvat mm. sähkö, lämmitysjärjestelmä ja valaistus. Saniteettitilat varustetaan käyttötarkoituksen mukaan korkeatasoisesti ja nykyaikaisesti. Pystytys- ja purkukustannukset pysyvät aisoissa toimivan asennusjärjestelmämme ansiosta.


                                          
 

Olemme siirtokelpoisten tilojen alkuperäinen kehittäjä ja moduulirakentamisen uranuurtaja. Algecon tarina alkoi Ranskassa 1950-luvulla Vuosien kuluessa Algeco – Scotsman - ryhmittymä on kasvanut maailmanlaajuiseksi tilavuokrauksen markkinajohtajaksi. Liikevaihtomme on vuokrauspalvelualan viidenneksi suurin maailmassa.


Yrityksemme toimii nyt 18 Euroopan maassa, mutta toimipisteissämme olemme lähellä asiakastamme. Suomessa toimimme Nurmijärvellä, Ruotsissa lentokentän läheisyydessä Arlandastadissa. Molemmissa maissa olemme jo ehtineet olla monessa mukana - toimimmehan Pohjolassa Euroopan markkinajohtajan kokemuksella.

Valinnanvaraa väliaikaisuuteen

Vuokraamme siirrettävät tilat yksittäisistä varasto- tai toimistokonteista monikerroksisiin ja monipuolisiin tilaratkaisuihin. Algeco Oy:n palvelukonsepti täyttää asiakkaan tarpeet joustavasti ja nykyajan vaatimusten mukaisesti.

Toimitamme asiakkaillemme mm.
  • työmaille ja projektiyrityksiin työmaatiloja, toimistoja sekä sosiaalitiloja
  • julkiselle sektorille kouluja, päiväkoteja ja kerhotiloja.
  • myymälöitä ja muita väliaikaisia palvelutiloja sekä toimitiloja. 
  • Algeco Storage – varastokontteja
  • uuden aikakauden tasokkaita PROGRESS- tiloja

                               

 

Palveluksessanne

Arvostamme henkilökohtaisesta palvelua ja toteutamme suunnitelmat asiakkaan yksilöllisen tilatarpeen mukaan. Otamme suunnittelussa huomioon sekä sijoitusympäristön että tietotekniikan asettamat vaatimukset ja toimitamme nopeasti ajanmukaiset tilat. Tiedämme, että väliaikaisten ja siirrettävien tilojen toiminta- ja toimitusvarmuus on asiakkaillemme tärkeä kilpailutekijä. Teemme parhaamme täyttääksemme nämä vaatimukset.


Algeco-laatua

Moduulijärjestelmämme antaa mahdollisuuden suunnitella monipuolisia tiloja; kaikki seinät ovat muokattavissa, erilliset käytävä- ja portaikkokontit antavat uudenlaisen, avaran ja valoisan ilmeen väliaikaisille tilaratkaisuille. Räätälöimme tilat asiakkaan tarpeiden mukaan myös varusteiden ja kalustuksen osalta.

Algeco-tuotteet valmistetaan eurooppalaisissa tehtaissamme. Laatukontrollimme takaa, että asiakkaamme saavat toimivia laatutuotteita.

 

Algeco Oy, Karhutie 1 A, 01900 Nurmijärvi| 020 793 1893 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ETUSIVU  | ALGECO REFERENSSIT | YHTEYSTIEDOT OTA YHTEYTTÄ

 Työmaatila | Opetustila | Toimistotila | Tapahtuma | Varastointi | Yleiset sopimusehdot
algeco, työmaatila, parakki ,kontti, parakkikoulu, parakkitoimisto, koulukontti, toimistokontti, saniteettitila, koppi, homekoulu, väistötila, viipalekoulu, siirrettävätila, mobiilitila, väliaikainen tila, modulaarinen tila, siirtokelpoinen tila, siirrettävä moduuli, tilaelementti, vuokraus, vuokraa, työmaatilojen, toimistotiloje, koulun, työmaaparakki, työmaatoimisto, työmaakoppi,elementtirakenne, elementtikoulu, elementtitoimisto, väistötoimisto, väistökoulu, väliaikainen päiväkoti, toimitila,