Koulutus

Tilayksikkömme:

Algeco on sekä väliaikaisten että pysyvämpien ratkaisujen vuokraaja sekä valmistaja koulutusalalla. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita, jotka takaavat nopean rakennusprosessin ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Meillä on ratkaisuja esikouluille, peruskouluille, korkeakouluille ja yliopistoille. Voimme kehittää joko ratkaisuja vakiokonsepteistamme tai täysin räätälöityjä ratkaisuja.

Konseptiratkaisumme ovat pääosin suoraan toimipaikoissamme, ja ne voidaan nopeasti toimittaa paikan päälle. Pysyvämpien ratkaisujen valmistusaika on yleensä hieman pidempi, mutta modulaarisen tuotannon ansiosta tämä aika on huomattavasti lyhyempi kuin perinteisillä rakenteilla.

Vakioluokkien lisäksi tarjoamme myös käsityö-, kotitalous-, taide-, ja musiikkisaleja. Tietysti myös muita tiloja, kuten toimistot, pukuhuoneet, keittiöt ja ruokasalit. 

Tarjoamme muun muassa:

 • Avaimet käteen ratkaisuja
 • Toimitilat, jotka täyttävät alan nykyiset vaatimukset
 • Nopean rakennusprosessin
 • Tilapäiset tai pysyvämmät tilat
 • Kustannustehokkaan rakennusprosessin

Muokattavissa olevat moduulimme

Muuttuvat olosuhteet edellyttävät usein nopeita ja joustavia ratkaisuja. Kun koululta puuttuu luokkahuoneita, sen tarvitsee kunnostaa tai remontoida tilojaan, koulumoduulimme ovat täydellinen ratkaisu tilanpuutteeseen. Kasarmi on vain muisti, nykyaikaisissa modulaarisissa rakennuksissa, jotka on mukautettu kouluympäristöön, on mukava oppia.

Kouluesimerkkimme joustavuudesta

Koululla on monia erilaisia ​​tilojen tarpeita - ja moduulejamme voidaan helposti mukauttaa. Tämä voi koskea opetustiloja, voimistelua, musiikkia, vapaa-ajan palveluita, henkilökuntaa ja ryhmähuoneita. Tietenkin moduulit on mukautettu esteettömyyteen, tasot ja rampit sisäänkäynneissä.

Parhaat tilat kouluun

Luokkahuoneet ovat moderneja ja valoisia, ja niissä on hyvä äänieristys. Haluamme hyvän työympäristön sekä opiskelijoille kuin henkilökunnalle, ja monta kertaa standardimme koetaan paremmaksi kuin pysyvä rakennus. On olemassa monia mahdollisuuksia sopeutua yrityksen tarpeisiin, joitakin esimerkkejä:

 • Pienempi huone ryhmätöihin tai tehtäviin
 • Henkilökunnalle omat tilat
 • Hyvin varustettu sisäänkäynti, jossa on tilaa päällysvaatteille ja kengille

Jokaisella koululla on omat erityisehtonsa, minkä vuoksi meillä on laaja valikoima eri vaihtoehdoista tillval jotta kukin ratkaisu olisi paras mahdollinen.

 

Korkeatasoiset moduulit

Joustavan korkean luokan moduulimme avulla voit helposti luoda ympäristön, jossa on parhaat mahdolliset olosuhteet palveluille. Jos sinulla on vain vähän tilaa, voimme esimerkiksi rakentaa riittävät tilat korkeudella, moduulit voidaan asentaa kolmeen kerrokseen.

Tilojemme sisätilojen korkeus on 270 cm ja ilmapiiri ilmava. Ilmanvaihto sisältyy vakiona ja lisävarusteena moduuleja voidaan täydentää mukavuusjäähdytyksellä. Tietoliikenteen, datan ja hälytysten asennuksen koordinoi asiantunteva henkilökuntamme.

 

Esikoulu

Tilojen puute lapsille? Kun lasten kokoluokat vaihtelevat, seuraa esikoulupaikkojen tarve. Modulaariset esikoulut ratkaisevat ongelman - sujuvasti, taloudellisesti ja aina kunnan pienimpien kansalaiset huomioon ottaen!

Joustavat ja parhaat ratkaisut

Moduulien avulla luot juuri tarvitsemasi esiopetuksen tilat. Tilat ovat korkeatasoisia ja toiminta voi käynnistyä nopeasti joko nykyisen rakennuksen vieressä tai erillisenä yksikkönä. Tietysti yhtä hyvin ja samoin ehdoin kuin pysyvä ratkaisu.

Mukautettu esikoulun tarpeisiin

Pienille lapsille mukautetut tilat ja ergonominen työympäristö henkilöstölle tarkoittavat, että moduulimme koetaan usein paremmiksi kuin pysyvät tilat. Hyvinvointi ja korkeatasoisuus ovat avainsanojamme ja uudet esikoulumoduulimme on erityisesti suunniteltu muun muassa:

 • Ikkunat asettu rinnan korkeuteen 60 cm, jotta lapset voivat katsoa ulos ikkunoista
 • WC-istuimet sekä lapsi- että vakiokokoisina
 • Korkeus säädettävät pesualtaat

Tarpeet vaihtelevat tietenkin paikkakohtaisesti ja voit räätälöidä ratkaisusi helposti monista eri vaihtoehdoistamme.