Varastointi ja säilytys

Säilytys & Varastointi

Sen lisäksi, että voit vuokrata tai ostaa sinulle toimitettuja kontteja, voimme tarjota myös säilytystilojesi siirron toiseen paikkaan, esim uudelle työmaallesi.
Jos haluat pystyä varastoimaan materiaalia turvallisesti projektisi aikana, Algecolla on ratkaisu: AlgecoStorage.

container

Valittavat lisäpalvelu tuotteet:

  •  Turvalukko
  •  Sähköistyspaketti
  •  Varastointijärjestelmä (esim. hyllyt)
  •  Lämmitys

Vuodesta 1955 Algeco on toimittanut modulaarisia kontteja. Joustavien, innovatiivisten ja joustavien konttimoduulien avulla rakennamme räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin. Toimistomoduulit, jotka voidaan asentaa lukemattomilla eri tavoilla tarvittavien huoneiden tai tilan luomiseksi, saniteettimoduulit kaikenlaisille ratkaisuille, jotka edellyttävät vettä ja jätevettä, sekä puhtaat säilytystilat, jos työpaikka tarvitsee yhtä tai useampaakin säilytystilaa?

Algecostorage
Meiltä voit vuokrata kokonaisia ​​säilytystiloja kaikenlaisten materiaalien turvalliseen varastointiin. Varustamme säilytystilat kaikilla haluamillasi kalusteilla, kuten hyllyillä, kaapeilla ja paljon muulla. Algecon laajan konttivalikoiman ansioista pystymme tarjoamaaan ja räätälöimään ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Toimitamme nopeasti ja tehokkaasti riippumatta tarvitsemastasi moduuliratkaisusta tai varastotilasta.

 

Tarvitsetko – Turvalukkoa, sähköä tai erityyppisiä säilytysjärjestelmiä kontillesi?

Ei hätää, me hoidamme sen  – kaiken mukavuutesi ja turvallisuutesi vuoksi. Keskitymme siihen, että saat sinulle parhaiten sopivan moduuliratkaisun.

Korkea palvelu, laatu ja joustavuus  – mitä voit asiakkaana meiltä odottaa käyttäessäsi Algecoa.

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja älykkäistä konttimoduuli ratkaisuistamme.

 

Algecolla on laaja valikoima työtiloja ja kontteja, joista voimme tarjota laajan valikoiman ratkaisuja yhdistettynä mukavuuteen, turvallisuuteen ja innovatiivisiin palveluihin, jotka tekevät elämästä erityisen mukavan asiakkaalle. Voimme vastata tarpeisiisi missä tahansa projektissa. Voimme räätälöidä tuotteet vastaamaan asiakkaidemme erityistarpeita ja vaatimuksia. Tärkein vahvuutemme? Nopea moduuliratkaisujen toimittaminen kaiken tyyppisille projekteille.